Meditatie - Gratis introductieles 25/05/2024
Workshops
favorite_border
25 mei 10:00
Until 25 mei, 11:00 1h

Meditatie - Gratis introductieles 25/05/2024

place Centrum Wijk Jaak Van Haesendonckstraat 67, 2180 Ekeren (Antwerpen) expand_more
Organized by arrow_forward_ios Centrum Wijk

Ontdek Innerlijke Rust: Gratis Meditatie Sessies 

Heb je last van stress, een verminderde concentratie of emotionele onbalans? Neem deel aan onze gratis introductiesessies en ervaar de voordelen van meditatie voor stressvermindering, verbeterde concentratie en emotioneel welzijn!

Gratis Meditatie Sessies

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Sodaba van House of Harmony vanaf nu meditatiesessies zal verzorgen in ons welzijnscentrum. Naast het bevorderen van innerlijke rust, heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat meditatie ook tal van andere voordelen biedt. Regelmatige meditatie kan leiden tot vermindering van stress, verbeterde concentratie, beter emotioneel welzijn en zelfs fysieke gezondheidsvoordelen zoals versterkte immuunfunctie.

Om deze nieuwe mogelijkheid te vieren, nodigen we jou uit om deel te nemen aan één van de twee gratis introductiesessies op de volgende data:

  • Introductiesessie 1: Woensdag 15 mei van 19u30 tot 20u3

OF

  • Introductiesessie 2: Zaterdag 25 mei van 10u tot 11u

Schrijf je in via dit evenement in voor de introductieles op 25/05/2024. De plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met meer informatie.

Meditatie is een prachtige manier om even los te komen van de alledaagse drukte en een moment van stilte en harmonie te ervaren. Of je nu een doorgewinterde meditator bent of nieuw bent in de wereld van meditatie, iedereen is welkom om deel te nemen en te ontdekken wat het voor hen kan betekenen.

We kijken ernaar uit om samen met jou te mediteren en een pad te bewandelen naar innerlijke rust en welzijn.

Verzeker je van je plaats