Lorraine Fortes

Je kan bij Lorraine terecht voor :

  • Therapie voor kinderen
  • Therapie voor jongeren
  • Therapie voor volwassenen
  • Relatie- en gezinstherapie
  • Opvoedingsondersteuning
  • Thema-avonden


Ik ben Fortes Lorraine, een psychologisch consulente.

Mijn missie is om mensen die het moeilijk hebben, terug in hun kracht te zetten. Ik krijg enorm veel voldoening van mensen te kunnen begeleiden naar hun krachtige zelf.

Ik ga oplossingsgericht te werk en vind het belangrijk om samen met jou op zoek te gaan naar handvaten die voor jou kunnen helpen. In de therapie mag je van mij wederkerigheid en zeker wat humor verwachten!
Ik zie je graag verschijnen, maar wil je natuurlijk ook zo zelfstandig mogelijk kunnen maken dat je los van de therapie ook terug je weg vindt!

Onderstaande topics liggen binnen mijn expertise:
- zelfvertrouwen
- faalangs
- stress
- omgaan met emoties
- moedeloos, geen motivatie meer
- negatieve gedachten
- moeilijke momenten verwerken

Onderwerpen waar ik goed in ben om anderen nog beter te maken. Ik bied een aanbod aan in het krachtige, in het versterkende om samen met mijn cliënteel tot de inzichten te komen waar ze naar op zoek zijn. Ik ga te werk volgens de principes van cognitieve therapie en positieve psychologie. Ik wil je motiveren, ik wil je inspireren, ik wil je ‘een stamp’ onder je gat geven. Want samen, samen gaan op zoek naar je krachtige zelf!

Bij mij kan je terecht voor therapie van kinderen, jongeren en volwassenen. Alsook ondersteun ik ouders met opvoedingsgerelateerde vragen.