Thema-avonden

Centrum Wijk organiseert thema-avonden rond diverse onderwerpen. Dit is bedoelt voor mensen die zelf met een bepaalde interesse hebben of met vragen zitten rond een onderwerp of voor de betrokken gezinsleden. Wil je gewoon graag meer weten over het onderwerp ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Geplande thema-avonden:

Momenteel zijn er geen thema-avonden gepland. Heb je een onderwerp dat je graag wil behandelen, vraag dit dan zeker na via petra@centrumwijk.be.

Thema-avond 'Samen sterk na scheiding'

Binnenkort worden enkele avonden georganiseerd die in het teken staan van echtscheiding. Als twee partners scheiden komen er heel veel praktische zaken bij kijken maar ook heel veel emotionele vragen moeten opgelost worden.  
Mogelijks zijn er ook kinderen bij betrokken. Hoe gaan jullie hiermee om? Hoe kan je van partnerschap naar enkel ouderschap gaan?

Deze avonden voorzien een plek waar gepraat kan worden met anderen die door hetzelfde gaan. Waar we samen sterk staan, waar je begrepen wordt en er niet alleen voor staat. Je krijgt handige tips en trics om beter om te gaan met de nieuwe gevoelige situatie waar je je in bevindt.

Momenteel zijn deze avonden nog niet ingepland. Kom snel terug kijken want dit wordt nog dit jaar georganiseerd!